RÓLUNK

Cégünk egyedi bútorok gyártásával foglalkozik Magyarország egész területén. Szakembereink több mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkeznek. Otthoni és irodai bútorok elkészítésében, ill. telepítésében egyaránt készséggel állunk rendelkezésükre. Munkák során mindig törekszünk a pontosságra, igényességre, hiszen fontos ügyfeleink elégedettsége.

Rólunk írták:

 

Takács Tibor

Megbízható, pontos, minden alkalommal a megbeszélt időpontban érkeztek a fiúk. Ja és nagyon precízen végezték a munkájukat. Csak dicsérni és ajánlani tudom őket.

Takács Tibor

Szabó-Koós Kinga

“Konyhabútort készíttettem a srácokkal. De annál sokkal többet kaptam: tanácsokat, ötleteket, egy rendkívüli szakértelemmel és precizitással összeállított álomkonyhát, aminek minden részlete tökéletes, pontos és lenyűgöző. Nem okozott problémát nekik az sem, hogy egy panellakásba készült, ahol nem sok derékszög és egyenes fal van. Gyors munkavégzés, kifogástalan végeredmény. Imádom minden részletét!”

Szabó-Koós Kinga

Czanka Ildikó

“Lètrehozott egy àlmot….egy konyhàt. Majd….minden egy beszèlgetèssel kezdődött. Teljes bizalommal, hiszen màr megalapozta. Tudta, pontosan tudta, hogy mit szeretnènk. Aztàn megszületett kèt beèpìtett szekrèny is, ami úgy festett mintha körè èpìtettèk volna a hàzat. Nem tudtunk leàllni, hiszen bizonyságot kaptunk màr, hogy kifogàstalan munkàt kapunk Tőle. Kis fali szekrèny. Hibàtlan. Megint…Hamarosan folytatjuk. Veled. Màst nem is bìznànk meg. Örök hàla ès köszönet!”

Czanka Ildikó

Szegedi Gabriella

Kis lakásunk újabb lakóval bővült, ami miatt sok praktikus bővítésre volt szükségünk. Szerencsére az Alba Furniture dolgozói jó tanácsokkal láttak el, így könnyedén ki tudtuk használni lakásunk adottságait, mindezt úgy, hogy a lakás is szebb lett.

Szegedi Gabriella

Fehér Nándor

A feleségemet leptem meg 20. házassági évfordulónkra egy új gardróbbal. Minden a megbeszélt időben és a tervek szerint készült, úgyhogy nagy volt az öröm! Köszönjük!

Fehér Nándor

Láncos József

Kiváló partnerek voltak irodaházunk felújítása során. Az új bútorok nem csak szépek hanem kiváló minőségűek és praktikusak is. Biztos, hogy a legközelebbi felújítás során is Velük dolgozunk majd!

Láncos József

project manager

Kiss Evelin

Gyönyörű az új konyhám, amit gyorsan és kiválóan telepítettek a srácok! Bátran ajánlom Őket minden háziasszonynak, aki szép új konyhát szeretne.

Kiss Evelin

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendelje meg álmai bútorát! Ingyenes árajánlat és felmérés!