ÁRAJÁNLAT

Küldje el nekünk igényeit, és mi rövid időn belül válaszolunk!

(Nem kötelező)

Hasznos információk:

Van egy ötlete, de nem tudja hogy fogjon hozzá?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és írja meg nekünk!

Ha már tudja a stílus irányát, elképzelését az anyagokról, színekről, tudassa velünk, hogy felkészülhessünk a személyes találkozóra!

Ha tud, készítsen számunkra valamilyen tervet, vázlatot! Akár egy kézzel készült rajz is nagy segítség lehet.

Elegendő információ alapján már emailben is el tudjuk küldeni az árajánlatot.

Ebben a szakaszban bővebben kifejtheti elgondolásait, mely magába foglalja a stílus irányát, anyagát, szerelvények típusát. Ezekben természetesen teljes körű segítséget nyújtunk.

Konyhabútor esetén külön kitérünk a gépek típusára, elhelyezkedésére.

Ezt követően pontos helyszíni felmérést készítünk.

Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat, ami magába foglalja az előzetes egyeztetés alatt meghatározott bútor árát, konyhabútor esetén pedig annak beszerelését is. Mindezt eddig teljesen díjmentesen és kötelezettségek nélkül!

Igény esetén ebben a szakaszban még változtathatunk egyes részleteken, és a változtatások alapján árajánlatunkat módosíthatuk.

Megrendeléskor írásban rögzítjük a vállalt feltételeket, az anyagok fajtáját, színét, az ajtófrontok típusát, valamint azok esetleges marásmintáját. Megjelöljük a szállítás és beszerelés időpontját, valamint a fizetési feltételeket, mellyel egyidejűleg rögzítjük és átvesszük az előleg összegét is.

CÉGADATOK ÉS KIEGÉSZÍTÉSEK

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:
S&I Alba Furniture Kft.
8121 Tác, Bankó köz 7.
Adószám: 26335807-2-07

Tárhelyszolgáltató: https://premiumwebtarhely.hu/

Webdesign: https://kolibriweb.hu/

A weboldalon bemutatott termékek és szolgáltatások tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek. Részletes szerződési feltételeket kapcsolatfelvétel után pontosítjuk Ügyfeleinkkel. A képek illusztrációs célt szolgálnak (csak a referenciaként megjelölt képek kapcsolódnak munkáinkhoz). Elérhetőségi adatait bizalmasan kezeljük, csupán a kapcsolatfelvételhez van rá szükségünk. Adatvédelmi irányelvek